Ünlüler En Çok Hangi Pırlanta Mücevheri Tercih Ediyor? - BLOG - Blue Diamond

Ünlüler En Çok Hangi Pırlanta Mücevheri Tercih Ediyor?

Pırlanta, muhteşem anlamı ve sıra dışı ışıltısıyla herkes için her dönemin en eşsiz mücevheridir. Söz konusu ünlüler olduğunda ise pırlanta çok daha özel bir anlam kazanır. Özellikle giyim tarzı, moda anlayışı ve stili hakkında bazı ipuçları vermek isteyen ünlüler, pırlanta büyüsünü kombinlerinin bir parçası haline dönüştürür. Tam da bu yüzden ünlüler en çok hangi pırlanta mücevheri tercih ediyor, hemen herkes için merak uyandırıcıdır. İşte dünyadan ve ülkemizden pırlanta zarafetiyle stiline ışıltı katan ünlüler ve ikonik mücevherleri!

Meghan Markle’ın Nişan Yüzüğü

Pırlanta mücevher denildiğinde akla ilk olarak Meghan Markle gelir. Kraliyet Ailesinin en özel ve ikonik fertlerinden biri olan Meghan, aynı zamanda oyuncu mankendir. Bu doğrultuda ünlüler en çok hangi pırlanta mücevheri tercih ediyor, konusunda tahmin edileceği üzere cevabımız Markle’dır. Aynı zamanda Sussex Düşesi olan Meghan, nişan yüzüğü ile ön plana çıkmaktadır. Son derece ikonik bir tasarıma sahip olan bu pırlanta nişan yüzüğü, uzun yıllar boyunca konuşuldu. Blue Diamond özel koleksiyonlarında tarihin en ikonik mücevherlerinden biri olan Meghan’ın bu nişan yüzüğünün bir benzeri yer alıyor.

unluler en cok hangi pırlanta mucevheri tercih ediyor

Blue Diamond'da yer alan 0.95 karat baget pırlanta yüzüğe görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kraliyet Ailesinin Mücevher Geleneği

Pırlanta ve mücevherlerin büyüleyici dünyası, bazen bir geleneğin parçasıdır. Mücevher geleneği denildiğinde ise akla ilk olarak Britanya Kraliyet Ailesi gelir. Ailenin her bir ferdi, bazı ikonik mücevherler, tasarımlar ve pırlantalarla özdeşleşmiştir. Kraliçe Elizabeth’in dört sıra inci gerdanlığı, Lady Diana’nın sıra dışı pırlanta yüzükleri, Kraliçe Alexandre’ın düğünündeki kolyesi tarihin en ikonik mücevherlerinden sadece bazılarıdır.

Lady Gaga ve Büyük Pırlantaları

Ünlüler dünyasının sıra dışı isimlerinden olan Lady Gaga, yaptığı şarkı ve müziklerin yanı sıra stiliyle de dikkat çekicidir. Eğer gerçekten ünlüler en çok hangi pırlanta mücevheri tercih ediyor, merak ediyorsanız Lady Gaga bu anlamda oldukça ikonik bir ünlüdür. İddialı kostümleriyle kırmızı halıda adeta bir moda geçidi yaşatan Lady Gaga’nın mücevher tercihi ise genellikle büyük pırlanta ve değerli taşlardan oluşan mücevherlerdir.

Jennifer Lawrence’in Göz Kamaştıran Elmasları 

Son dönemin en beğenilen ve başarılı oyuncularından biri olan Jennifer Lawrence, güzelliğinin yanı sıra stiline yaptığı pırlantalı dokunuşlarla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. American Hustle filminde aldığı rolle Akademi Ödüllerinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülüne layık görülen Lawrence, bu özel gece göz kamaştıran pırlantalara kombininde yer vermişti. Artık ikon haline dönüşen ve Lawrence ile özdeşleşen elmas kolye, göz kamaştıran detaylarıyla izleyicileri büyüledi. Mücevher kombinini renkli elmas yüzükle tamamlayan Lawrence, kırmızı elbisesiyle bu özel gecede tüm dikkatleri üzerine topladı. 

Blue Diamond’da yer alan ünlülerin ışıltısını üzerinizde hissedeceğiniz elmas kolyeler birbirinden eşsiz modeller ile sizlere sunuluyor.

Sandra Bullock ve İkonik Küpeleri 

Hiç şüphesiz ünlüler en çok hangi pırlanta mücevheri tercih ediyor, merak edenlerin en çok üzerinde durduğu ünlülerden biri de Sandra Bullock. Mücevher seçimleriyle her zaman bir ikon olan başarılı oyuncu, özellikle pırlanta küpeleriyle özdeşleşti. Sıra sıra dizili pırlantalardan oluşan bu özel tasarım küpe, başarılı oyuncunun mücevher seçimleri hakkında ipuçları veriyor. 

Zarafet ve İhtişam Bir Arada: Charlize Theron’un Pırlanta Mücevher Seçimi 

Sinemanın en tartışmalı ve özel isimlerinden biri olan Charlize Theron, her zaman mücevher seçimleriyle adından söz ettirmeyi başaran bir isim. Aynı anda son derece ihtişamlı, büyük ve iddialı pırlanta mücevherlerle, sade tasarımları kombinlerinde bir araya getiren Theron, pırlantanın sadelik ve ihtişam dolu karakterini çok iyi yansıtıyor. 

Tarihin Her Anında Pırlanta: Rönesans ve Osmanlı Dönemi Pırlanta Mücevherler

Pırlanta, büyüleyici ışıltısı ve zarafet dolu anlamıyla tarihin her döneminde en çok tercih edilen mücevherlerin en önemli parçasıdır. Rönesans Döneminde yaygın olarak tercih edilen kolyelerde pırlanta detayları daima dikkat çekici olmuştur. Osmanlı İmparatorluğu içerisinde ise pırlanta mücevherler, daha geleneksel ve etkin detaylara ev sahipliği yapan özel tasarımlarıyla ön plana çıkar.

Blue Diamond zarafeti, özel koleksiyonlar ve stilinize pırlanta ışıltısıyla dokunuş katacak tasarımlarda buluşuyor. Birbirinden seçkin pırlanta yüzük modelleri gibi birçok mücevherlerin yer aldığı Blue Diamond koleksiyonları, gerçek bir moda ikonunu dönüşürken zarafetinize kusursuz bir dokunuş yapmanızı sağlayacak! Siz de ünlüler en çok hangi pırlanta mücevheri tercih ediyor, merak ediyorsanız ünlülerin ışıltısını üzerinizde taşıyacağınız Blue Diamond koleksiyonlarındaki ikonik pırlantaları inceleyebilirsiniz. 

Blue Diamond

Güvenli
Alışveriş

Blue Diamond

Sigortalı
Ücretsiz Teslimat

Blue Diamond

Ömür Boyu
Garanti

Blue Diamond

Özel
Hediye Kutusu

Blue Diamond

Ücretsiz
Ölçü Değişimi

Blue Diamond

Kolay İade
Garantisi

Blue Diamond

Yüksek
Işıltı

Blue Diamond

Işıklı
Yüzük Kutusu

Yukarı Çık