Sevdiklerinizi Mutlu Etmek İçin Pırlanta Yeter - BLOG - Blue Diamond

Sevdiklerinizi Mutlu Etmek İçin Pırlanta Yeter

Pırlantanın hikâyesi Eros’a kadar dayanmaktadır. Eros’un attığı âşık eden okların ucunda pırlanta olduğuna inanılmaktadır. Pırlantanın aşk ve evlilikte önemli olmasının yanı sıra, şans ve iyilik getirdiği de mitolojik inanışlar arasında yer alır. Cezbeden görüntüsü ve duruşu ile kadınların kalbini çalmaya oldukça yardım ediyor olsa gerek ki, aşk tanrısı Eros bile kullanmış. :)

Günümüzde çoğu kadının hayali olan pırlantalı takılar, yalnızca evliliklerde değil sevgililer günü ya da diğer özel günlerde de tercih edilmekte. Şıklığı ve zarifliği ile ön plana çıkan modeller, her zaman diğer ziynet eşyalarından bir adım önde gelmektedir.

Pırlantalı takılarda ürün çeşidi ve modeli çok geniş yelpazededir. Hatta bir kadının en büyük hayali olan tektaş yüzükler için bile seçim kriterleri oldukça çoktur. Onlarca, hatta yüzlerce tektaş modeli arasından seçim yapmak zor bir karardır. Doğru tektaşı seçmeniz hem kullanan hem de alan kişi açısından faydalı olacaktır. Sizin için unutulmaz bir anı olacağından dikkat etmeniz gerekir.

Pırlantalı mücevherde değer, karata bağlıdır. Karat, pırlanta taşın kütle ağırlığıdır ve karat büyüdükçe fiyat da yükselir. Ayrıca seçeceğiniz pırlanta taşın rengi berrak olmalıdır. Zira berraklık ne kadar iyiyse, taşın kalitesi ve değeri de o kadar iyidir.

Bunların hiçbiri hanımların gözünde yoktur aslında. Pırlanta olması onlar için yeter de artar bile. Fakat bu güzel ve taze anılarımızın saklandığı, bize yıllar boyu şahitlik edecek önemli bir eşya olduğu için özenli ve seçici olmak gerekir.

Eğer bir erkek olarak, tek başınıza bir tektaş ya da bir pırlantalı yüzükpırlantalı kolye veya pırlantalı küpe seçmek zorunda kalırsanız, sakin ve soğukkanlı olmanızı öneriyoruz. Çünkü oldukça fazla model bulunmakta. Anneniz, sevgiliniz ya da yine çok sevdiğiniz eşiniz için doğru tercihi yaparken, onun ne tür modellerden hoşlandığını bilmeniz gerekiyor. 

Sevdiklerinizi Mutlu Etmek İçin Pırlanta Yeter
Blue Diamond

Güvenli
Alışveriş

Blue Diamond

Sigortalı
Ücretsiz Teslimat

Blue Diamond

Ömür Boyu
Garanti

Blue Diamond

Özel
Hediye Kutusu

Blue Diamond

Ücretsiz
Ölçü Değişimi

Blue Diamond

Kolay İade
Garantisi

Blue Diamond

Yüksek
Işıltı

Blue Diamond

Işıklı
Yüzük Kutusu

Yukarı Çık